perjantai 8. heinäkuuta 2011

Viikko 1

Saavutetut linjat: paino -0,6 kg 
                             vyötärö -2,0 cm
                             BMI 32,1 (merkittävä lihavuus)

Ensimmäinen viikko (tämänkertaista) laihdutusta takana! Tulos ei vielä päätä huimaa, mutta usko on yhä luja... Tyytyväisin olen valintoihini ruuan suhteen - monesta herkusta onnistuin viikon aikana kieltäytymään.

Liikunta on aina ollut minulla vähän kausiluonteista, välillä se unohtuu viikoiksi melkein kokonaan, kun taas välillä kun saan itseäni niskasta kiinni useampana päivänä peräkkäin, siihen jää koukkuun ja mieli tekee lenkille ilta toisensa perään. Nyt en taas ole liikkunut pitkään aikaan juuri muuten kuin lasten ja tekemättömien kotitöiden perässä juosten. Vakaa aikomus oli tänä iltana vääntäytyä lenkille, mutta tämänpäiväinen helle imi mehut aika totaalisesti.

Hassua kyllä, tänään minun teki kamalasti mieli leipoa jotakin! Järki kuitenkin voitti, kun mietin niitä tähtitieteellisiä lukemia joihin huushollin lämpötilan saa tällä kelillä nousemaan pistämällä vaikkapa pullat uuniin... (Varmaan se oli hyvä veto myös tämän massankarkotusprojektin kannalta.)

Nyt jos olisin oikein reipas, lopettaisin tämän jaarittelun täällä ja hilaisin joko crosstrainerin tai edes kahvakuulan telkkarin eteen... Joo, niinpä taidan tehdä. (Ihan kuin olo ei jo olisi riittävän nihkeä.)


klo 22.14
P.S. Jeee, sain kuin sainkin raahattua itseni kahvakuula seuranani telkkarin eteen, ja vielä tehtyä sillä jotakin projektiin liittyvää :-) Ja NYT on hiki!! Suihkuun, mars.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti