lauantai 27. elokuuta 2011

Viikko 8

Saavutetut linjat:
paino: -0,5 kg     yhteensä: -2,4 kg
vyötärö: -0 cm    yhteensä: -5,0 cm
BMI: 31,5 (merkittävä lihavuus)

Kovin on hiljaiselolla ollut tämä blogitouhu viimeiset pari viikkoa... Pitkän tauon jälkeen alkaneet työt ja sen myötä arjen totaalinen muuttuminen ovat vieneet mehuja, vaikka onkin niin kivaa olla taas vaihteeksi töissä. Onneksi paino ei sentään ole noussut, vaan pientä - suorastaan minimaalista - laskua on havaittavissa.

Liikuntaa olen onnistunut jonkin verran lisäämään, suorastaan pienen pakon edessä. Olen sopinut ystäväni kanssa osallistumisesta juoksutapahtumaan, joka on viikon päästä... Vedonlyönnin seurauksena osallistuin siihen ekaa kertaa jo viime vuonna, ja meinasin kuolla. 10 kilometriä juosten sillä elopainolla varustettuna tuntui universumin typerimmältä ajatukselta! No, koska en suostunut luovuttamaan jo etukäteen, yritin pikkuhiljaa opetella hölkkäämään lenkillä. Yhdessä sovittiin, että aikatavoitteen sijaan pyritään siihen, että jokainen askel on juoksuaskel. Ja vastoin kaikkia ennako-oletuksia, siihen päästiin! Välillä tosin vauhti oli sitä luokkaa, että konttaamalla olisi päässyt meistä ohi, mutta juoksuaskelia silti. Ystäväni lojaalina naisena juoksi minun tahtiani, vaikka hänellä olisi varmasti ollut paukkuja kovempaankin menoon.

Viime syksynä päätin, että vuoden päästä sama aika, sama paikka ja sama matka, mutta painoa rutkasti vähemmän. No, suunnittelin kyllä suurempaa painoeroa kuin se tämänhetkinen 4 kiloa... Mutta nyt siis olen taas hölkännyt - lähinnä sellaisia 5 kilometrin lenkkejä. Viikko sitten yllätin itseni totaalisesti jaksamalla juosta yhteen menoon reilut 9 km! Eli tämän projektin myötä kunto on varmasti kasvanut, mutta turhauttaa ettei se vielä paljon näy vaa'an lukemissa. Päätin kuitenkin ajatella, että sen täytyy olla lihasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti