tiistai 2. elokuuta 2011

Selkärankaa etsimässä

Oli pakko tulla naputtelemaan tänne edes jotain, jotta saisin itseni takaisin ruotuun. Ihana lomareissu ystävien luona takana, mutta rentoutumista oli havaittavissa myös ruokailutottumuksissa... Karkit pysyivät edelleen pannassa, mutta en tiedä voiko karkkilakon kestämisellä paljoa leuhkia, jos syö sitten ihan urakalla jäätelöä ja suklaakeksejä...

Olen huomannut, että kun vaan kiltisti käyn täällä tunnustamassa vaa'an lukemat tai pienen repsahduksen, saan paremmin ryhdistäydyttyä ja jatkettua järkevämmällä linjalla. Sekin on tullut selväksi, että ruotuun palaaminen on aina vaikeampaa, jos takana on useita liian pitkään valvottuja öitä. Kun väsyttää, mieli (ja kädet) hamuaa vaan kaapeista kaikkea mahdollisimman epäterveellistä. Tänäänkin olen jo pistänyt merkille, että ainakin pariin otteeseen on suklaakeksi vilahtanut suuhun.

Ensi viikonloppuna on eräät "kokoontumisajot", joihin mennessä tämän naisen piti olla huomattavasti pienempi. Voi että, olen niiiiiiin kyllästynyt siihen, että kalenterissa vilisevät vastaan yksi toisensa jälkeen sellaiset päivämäärät, jolloin piti mahtua tiettyyn vaatteeseen, olla tietyn verran kiloja tai senttejä pienempi jne. Ja kuitenkin peilistä kurkkii ihan joku muu. Ihan pohjimmiltaan sitä tietysti haluaisi pienentyä siksi, että jaksaisi paremmin ja olisi parempi olo, mutta pakko myöntää, että melkoinen lisäbonus olisi myös se peilistä näkyvä olemus. Siispä, kurinpalautus alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti