keskiviikko 3. elokuuta 2011

Hemmottelua

Tällä viikolla hemmottelen itseäni, edes vähän. Tänään lunastin viimein äitienpäivälahjaksi saamani puolihieronnan, ja toinen kerta sovittiin jo ensi viikolle. Perjantaiksi olen varannut kampaajan, josta suuntaan viettämään ikiomaa aikaa kaupungille. Ihanaa.

Mietin tänään siinä hierontapöydällä maatessani, että miten se ajan löytäminen oman itsen hemmottelua varten voikin olla niin hankalaa? Päätin alkaa panostaa siihen entistä enemmän. Toki kaikenlaiset hieronnat, kampaajakäynnit, jalkahoidot ym. olisivat mieletöntä luksusta, mutta aina rahatilanne ei sen luokan hemmottelua salli. Yhtä lailla hyvän olon saisi kun avaisi yhden tai useampia niistä purnukoista, joita kylppärin hyllystä löytyy. Kuorintavoidetta, naamioita, tehokosteuttajia jne.

Hieroja totesi tänään, että "kyllä täällä selässä tosiaan olisi tarvetta hieromiseen". Sen olin toki pistänyt merkille itsekin, sen verran kankeaa liikkuminen meinaa välillä aamuisin olla. Mietiskelin tuota omasta kropasta huolehtimista ja sen hemmottelua siinä selän rutinoita kuunnellessani enemmänkin, ja ymmärsin, että itsensä tähän kuntoon päästäminen ja näiden linjojen saavuttaminen se vasta onkin suuremman luokan laiminlyöntiä omaa kehoa kohtaan.

Nyt siis otan tavoitteekseni helliä ja hemmotella kroppaani, pitää siitä parempaa huolta. Ainakin yritän muuttaa suhtautumistani siihen. Menee varmasti vielä hetki, ennen kuin näen peilistä vastenmielisten makkaroiden sijasta jotakin muuta. Ystävän. Tai ehkä matkaseuralaisen, jonka kanssa olisi tarkoitus kulkea vielä pitkä matka. Kyllähän matkanteko on mukavampaa, jos matkaseura voi hyvin, on hyvässä kunnossa eikä matkatavaraa ole tullut kerättyä liiaksi mukaan. Sitä odotellessa.

(Joissakin tapauksissa matkaseuran hyvinvointiin liittyy myös 14 kertaa kuunneltu Nalle Puh -satu, puolentoista tunnin stoppi leikkipuistossa sekä oma eväsrasia. Kaksi viimeksi mainittua allekirjoitan itsekin, etenkin kun äiti sai puolentoista tunnin kierroksen kauppakeskuksessa isin ollessa leikkipuistovahtina. Tuo Nalle Puh -satu sen sijaan sai miettimään, josko auton stereoihin voisi virittää kolmet kuulokkeet.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti